Родинам загиблих Героїв Олексія Федотова та Кирила Банула вручили державні нагороди

Дата: 26.07.2024 23:46
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Щодня ми втрачаємо найкращих синів та дочок України. Героїв та Героїнь, які стали на захист нашої Батьківщини та до останнього подиху боронили рідну землю від підступного ворога…

26 липня заступник Хорошівського селищного голови Сергій Засімчук спільно з військовими другого відділення ТЦК і СП, Національної гвардії та представниками відділення поліції №4 вручили високі державні нагороди родинам загиблих Героїв Олексія Федотова (с. Рижани), Кирила Банула (с. Давидівка), які за мир та спокій в Україні віддали найдорожче – свої життя.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих внаслідок російської агресії проти України.

«Це наші земляки, чиї імена назавжди в історії України та в наших серцях. Безмежні слова вдячності батькам Героя, які виховали наймужнішого і найвідважнішого. Щирі слова підтримки дружині та доньці Героя, які втратили люблячого чоловіка, турботливого батька.

Памʼятаючи своїх Героїв – ми знаємо ціну свободи! Світла памʼять усім, чиє життя забрала ця війна! Слава нашим Героям! Слава Україні!», - зазначив Сергій Засімчук.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

ФЕДОТОВА Олексія Юрійовича (посмертно) — старшого солдата

Посмертну нагороду Героя отримала дружина Вікторія та донька Антоніна.

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського №559/2022 

БАНУЛА Кирила Анатолійовича капрала поліції нагороджено державною нагородою –  відзнакою Президента України  «За оборону України» (посмертно).

Нагороду полеглого Героя отримали батьки Героя - Олена Володимирівна та Анатолій Миколайович.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь