У Хорошівській громаді народні депутати провели особистий прийом громадян

Дата: 24.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 380

22 липня 2024 року начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк спільно з народними депутатами України Арсенієм Пушкаренком та Артемом Кунаєвим здійснили робочі візити до Радомишльської та Вишевицької територіальних громад. У Хорошівській громаді народні депутати провели особистий прийом громадян.

Фото без опису

Метою візитів стало ознайомлення з проблемними питаннями, які турбують жителів громад; проведення особистих прийомів громадян; пошук шляхів розв’язання нагальних проблем.

Фото без опису

У Радомишльській громаді основною проблемою наразі є зруйнована переправа. Це робить неможливим пересування людей до сусідніх населених пунктів, а також ускладнює доправлення дітей до школи, яка розпочинає роботу 1 вересня.

Фото без опису

На місці події представники влади: детально вивчили ситуацію; поспілкувалися з представниками влади громади та місцевими жителями; взяли питання під особливий контроль, адже воно є надзвичайно важливим в умовах повномасштабної війни.

Фото без опису

У Вишевицькій громаді жителі отримують медичні послуги в сучасній амбулаторії, відкритій завдяки медичній реформі. Однак виникла нова проблема: єдиного лікаря, який надає ці послуги, планують мобілізувати. Люди стурбовані тим, що залишаться без кваліфікованої медичної допомоги.

Фото без опису

Представники влади вивчили ситуацію на місці та погодились із важливістю вжиття заходів для забезпечення жителів громади медичними послугами. Очільник Житомирського району Юрій Тарасюк передав медичному закладу гігієнічні засоби та дезінфектори від благодійників, партнерів Житомирської РВА.

Фото без опису

У Хорошівській громаді народні депутати України провели особистий прийом громадян. Цей візит є свідченням того, що влада активно працює над розв’язанням проблем жителів району, навіть в умовах війни.

Фото без опису

Важливо зазначити, що громадяни можуть звертатися до народних депутатів, представників органів державної влади та місцевого самоврядування з будь-якими питаннями та проблемами.

Фото без опису

Юрій Тарасюк на своїй сторінці у Фейсбук закликав жителів Житомирського району бути єдиними та згуртованими у цей складний час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь