Хорошівська громада братиме участь у проєкті "Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях"

Дата: 28.06.2024 10:57
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

27 червня відбулася зустріч-презентація проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», який реалізовується Фондом розвитку громадянських організацій «Західно-український ресурсний центр» за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку USAID «ГОВЕРЛА».
У ній взяли участь: Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук, заступник голови Сергій Засімчук, голова Молодіжної ради Хорошівської селищної ради Ольга Сокирко, начальниця відділу охорони здоров'я, молоді та спорту Ірина Сівінська, провідна спеціалістка Фонду Надія Горбатюк, регіональний координатор проєкту Дмитро Ткачук.
Представники розповіли про цілі та завдання, ознайомили з планом реалізації проєкту.
Основна мета, якого підтримка Молодіжної ради громади та підвищення рівня практичних знань та навичок її членів для ефективної та впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень.
Проєкт спрямований допомогти Молодіжній раді стати спроможною, активною та впливовою у місцевих справах, стати мережею формальних груп, яка заповнює комунікаційну прогалину між органами місцевого самоврядування та місцевою молоддю, а також допоможе громаді у впровадженні демократичних змін, соціально-економічному розвитку та подоланні наслідків війни, що триває. 
Проєкт реалізовуватиметься упродовж червня цього року та травня наступного року.
Наступним кроком стане підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

«Цей проєкт/захід/публікація було реалізовано/проведено/створено Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». 
Зміст цього проєкту/заходу/публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь