Національна премія за внесок у розвиток підприємництва — Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA)

Дата: 17.05.2024 11:08
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Національна премія Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024 ініційована Міністерством економіки України, Міністерством цифрової трансформації України й Офісом з розвитку підприємництва та експорту в межах проєкту EU4Business: SME Policies and Institutions Support (SMEPIS), що реалізується Ecorys у консорціумі з GIZ, BRDO та Civitta за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

UEPA — це український національний етап відбору кандидатів на участь у європейській премії європейської премії European Enterprise Promotion Awards (EEPA). Премією UEPA будуть нагороджені ініціативи, що сприяють розвитку українського малого та середнього підприємництва на національному, регіональному та місцевому рівнях. Цього року проведення відбору координує Міністерство економіки України.

ЕЕРА відзначає найуспішніших популяризаторів розвитку підприємництва в Європі, демонструє найкращі заходи політики та практики у сфері підприємництва, підвищує обізнаність про додану вартість підприємництва, а також заохочує й надихає потенційних підприємців.

Подайте заявку на участь у Національній премії UEPA, яка призначена для нагородження тих, хто сприяє розвитку малого й середнього підприємництва на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Детально за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь