Вітання з Світлим Христовим Воскресінням!

Дата: 05.05.2024 10:49
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Дорогі жителі та гості Хорошівської територіальної громади!

Щиро вітаємо вас із прийдешнім Великоднем. Це величне свято наповнює наші серця світлом, радістю і любов’ю до життя. Воно дарує нам віру в перемогу світла над темрявою та надію на торжество істини. Адже сьогодні українці не лише боронять свою незалежність, територіальну цілісність і свободу, а й стоять на сторожі всього цивілізованого світу.

Тому, у ці дні молимось і просимо заступництва у воскреслого Ісуса Христа та небесних сил. Зібравшись у сімейному та родинному колі, згадаймо про захисників, про всіх, хто через війну покинув власні домівки, хворих та поранених, полонених і безвісти зниклих та усіх тих, у кого війна забрала найцінніше — життя.

Нехай Великодні дзвони озвуться у кожному серці вірою, надією і любов’ю. Хай Господь береже наших воїнів, допоможе загоїти біль гірких втрат, відродити із руїн міста і села та додасть сил, впевненості і віри в мирне майбутнє України!

З вірою у Перемогу, бажаємо кожному провести це свято у доброму здоров’ї та безпеці. Нехай у ваших домівках та серцях панує святковий настрій, а звістка про Христове Воскресіння несе усім нам мир, радість та любов.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь