Оголошення

Дата: 03.05.2024 11:26
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує про проведення пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу 07 травня 2024 року на території ОТГ працівниками Житомирського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області та Хорошівським відділенням Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини.

Розповсюдження вакцини буде проведено шляхом ручного розкладання принад з вакциною на території лісових угідь всіх форм власності на визначеній площі, яка погоджена із районними військовими адміністраціями. Антирабічна вакцина складається з поживної принади, яка має харчові та привабливі компоненти для тварин, у вигляді брикету коричневого кольору, в середині якої знаходиться полімерний блістер з активними компонентами вакцини.

Звертаємо увагу! Принади цілком безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь