Вже незабаром молодь Житомирщини зможе зануритися у світ ESTEAM

Дата: 16.04.2024 18:10
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

10 квітня в Києві стартувало 5-денне навчання для працівників Ko_Laba, участь в якому взяли представники Звягельської, Коростишівської, Хорошівської, Олевської громад. Під час заходу учасники пройшли низку воркшопів із розвитку молодіжних проєктів та методик роботи з молоддю, мікроелектроніки, фінансової грамотності, української екосистеми, віртуальної реальності, а також арт-терапії.

Ko_Laba став першим молодіжним осередком в Україні, який фокусується на ESTEAM - п'ятьох основних напрямках діяльності: підприємництво, наука, технології, інженерія та мистецтво. Назва "Ko_Laba" відображає концепцію спільної роботи, досліджень та реалізації ідей. Передбачається відкриття 12 спейсів.

Мета проєкту - допомогти молоді отримати практичні навички, необхідні для розвитку інноваційного мислення та творчості, а також аналітичні здібності, які стануть корисними для майбутньої кар'єри та особистого життя.

Тарас Деркач, координатор програм розвитку молоді UNICEF наголосив на тому, що молодіжні простори, а особливо такого формату, це та платформа де відбувається діалог з молоддю. Це те місце, де молодь має отримувати додаткові життєві навички і отримувати можливість долучатись до участі в житті громади.

В Ko_Laba молодь отримає можливість освоїти використання сучасних технологій цифрового виробництва, ознайомиться з робототехнікою та віртуальною реальністю, а також підвищить рівень комунікаційних та аналітичних навичок.

Проєкт відкриє нові можливості для молоді, сприяючи розвитку здібностей та навичок, необхідних у сучасному світі.

Проєкт Ko_Laba виконується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW і уряду Бельгії та за підтримки Малої академії наук України та Міністерства освіти та науки України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь