Пліч-о-пліч: У Житомирському районі є перші фіналісти районного етапу наймасштабнішого спортивного проєкту!

Дата: 16.04.2024 11:32
Кількість переглядів: 261

13 квітня у м. Радомишль завершилися районні змагання зі спортивного орієнтування в межах загальнодержавного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Участь у них взяли 15 команд закладів загальної середньої освіти Житомирського району – переможці територіального етапу.

Фото без опису

До участі в урочистостях з нагоди відкриття цих стартів долучилися перший заступник начальника Житомирської РВА Сергій Кириченко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Житомирської РВА Ярослава Журавель.

Фото без опису

«Сьогодні спортивне орієнтування –  не просто змагання, а формування у молоді життєво необхідних навичок під час війни, – сказав  Сергій Кириченко. – Це важливий чинник, адже оперативне прийняття рішень, уміння долати перешкоди та орієнтуватися на місцевості допомагають нашим військовим, які боронять Україну, зберегти свої життя. Бажаю усім командам успіхів, спортивного драйву та упевнених перемог пліч-о-пліч!».

Після урочистої частини юні спортсмени, «озброївшись» картами, компасами, чіпами, рушили за заданим маршрутом, аби якнайшвидше подолати дистанцію, дістатися контрольних пунктів та зрештою дійти до фінішу.

Як їм це вдалося, свідчать результати захоплюючих змагань. Отже, бронзовим призером зі спортивного орієнтування стала команда Радомишльского опорного ліцею №2, срібним – команда ліцею №16 м. Житомир. А чемпіоном – учні Коростишівського ліцею №5, які представлятимуть Житомирський район з цього виду спорту в обласному етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Вітаємо і бажаємо першим фіналістам успіхів та перемог у наступних спортивних стартах! Дякуємо тренерам і організаторам змагань за підготовку та підтримку юних спортсменів.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити такі заходи. Учасники змагань залишили на синьо-жовтому прапорі свої автографи і побажання перемоги. Цей стяг передадуть  героїчним землякам, які захищають нас і Україну на передовій.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

#плічопліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь