ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: У ЖИТОМИРСЬКІЙ РВА ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

Дата: 05.04.2024 15:27
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

4 квітня, під головуванням першого заступника начальника Житомирської районної військової адміністрації Сергія Кириченка відбулося чергове засідання районної робочої групи «Прозорість та підзвітність».

Засідання розпочалося з аналізу стану публічних закупівель, оголошених замовниками Житомирського району з 5 по 20 березня поточного року на електронній платформі Prozorro. Зокрема, присутні спільно з представниками окремих громад, які взяли участь у засіданні в режимі онлайн, провели моніторинг публічних закупівель, що не були винесені на розгляд робочою групою «Прозорість та підзвітність». Предметами закупівель стали деревина для потреб лікарні, шкіл, житлових будинків та спорядження для ЗСУ, що особливо важливо в умовах війни.

За словами Сергія Кириченка, першочерговим завданням сьогодні є підтримка ЗСУ та безпека, тому всі витрати повинні бути обгрунтованими, кожна гривня використана раціонально і ефективно.

Члени робочої групи заслухали представників трьох територіальних громад щодо обгрунтованої потреби оголошених у період воєнного стану публічних закупівель – послуг зі збирання, вивезення та захоронення твердих і харчових побутових відходів, підіймально-транспортувального обладнання. Ці закупівлі загальною вартістю понад 3,8 млн гривень визнані необхідними. 

Крім того, представник Тетерівської громади надав позитивний експертний звіт ТОВ "УК ЕКСПЕРТИЗА" щодо розгляду проєктної документації на реконструкцію закладу загальної середньої освіти та добудови захисних споруд подвійного призначення.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь