Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел

Дата: 29.03.2024 09:18
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТИОГРАН" (ПП "ТИОГРАН"; ідентифікаційний код з ЄДРПОУ: 44302945; юридична адреса: 12110, Житомирська обл., смт. Іршанськ, вул. Гулія, 2 А; тел.: (067) 412 54 45; електронна адреса - tiogran11@gmail.com; фактична адреса: Житомирська область, Житомирський р-н, Хорошівська селищна рада, 1,0 км на південь від с.Гайки) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами з метою виконання вимог ЗУ "Про охорону атмосферного повітря".

Висновок з оцінки впливу на довкілля № 2272/1-3/1-4-0960 від 07.08.2023 р.

Основна діяльність - добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та глинистого сланцю. Підприємство займається розробкою Адамівського родовища з метою промислового видобування габро придатного для виробництва плит із блоків, та порушеного вивітрюванням габро придатного для виробництва щебеню та бутового каменю. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел відбуваються: при розробці і навантаженні порід, зберіганні і розвантаженні порід, відділенні блоків від масиву (бурові та ін. роботи), при роботі техніки та транспорту, при зварювальних роботах.

Викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел на які планується отримати дозвіл (т/рік): залізо та його сполуки (в перерахунку на залізо) - 0,00238; манган та його сполуки в перерахунку на діоксид мангану - 0,00026; суспендовані частинки, недиференційовані за складом - 1,79914.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не передбачені/не розробляються так як об’єкт відноситься до 3-ї групи.

Заходи щодо скорочення викидів, природоохоронні заходи щодо скорочення викидів не передбачені/не розробляються так як відсутній понаднормативний розрахунковий вплив на межі чи за межами СЗЗ.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству (згідно інструкції про вимоги до оформлення документів, в яких обгрунтовуються обсяги викидів).

Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди можна надсилати до Житомирської ОДА (на адресу: 10014, м. Житомир, майдан ім.С.П.Корольова, 1, тел. (0412) 475014, (0412) 470857) протягом 30 календарних днів з дати опублікування.

Розробник документів - ТОВ "УкрЕкоПромПроект".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь