Дивилися кіно та донатили на ЗСУ!

Дата: 25.03.2024 17:44
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

У суботу, 23 березня, для молоді громади у Хорошівському будинку культури відбувся благодійний перегляд української стрічки Олеся Саніна «Довбуш» (2023 року). Організували кінопоказ: відділ охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради (т.в.о. начальника Ірина Сівінська), Хорошівський будинок культури (директор Віталій Райковський), Молодіжна рада Хорошівської селищної ради (голова Ольга Сокирко).

Перед початком перегляду присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять усіх загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Не обійшовся перегляд кінофільму  без смаколиків: попкорну та солодких напоїв. Про частування для присутніх подбала членкиня Молодіжної ради, волонтерка, фотографиня Анна Ліпська. Підприємиця Оксана Седляр люб’язно надала благодійну допомогу на придбання смаколиків.

Під час перегляду фільму бажаючі донатили на ЗСУ! Організаторам далося зібрати суму майже 1700 гривень. До зібраної суми пані Анна доклала частину грошей, що залишилися з благодійної допомоги й загалом перерахувала 2500 грн місцевому волонтеру Максиму Білоусу, який наступного дня вирушив на схід.

Дякуємо Збройним силам України за можливість проводити патріотично-виховні заходи для молоді громаді. Дякуємо кожному, хто прийшов та задонатив на ЗСУ!

Як запевняють організатори, традицію проведення кінопоказів буде продовжено, тому просимо слідкувати за оголошеннями й долучатися до перегляду українського кіно та підтримувати Збройні сили України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь