ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 20.03.2024 16:29
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

1. Повна назва документа державного планування: проєкт документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території земельної ділянки площею 4,000 га (кадастровий номер 1821155100:05:001:0435), розташованої за межами населених пунктів на території Хорошівської селищної ради, Житомирського району, Житомирської області».

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Хорошівська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

 а) дата початку та строки здійснення процедури: відповідно до п. 4 ст. 12 Закону України «Про СЕО» громадське обговорення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку з дня їх оприлюднення, а саме з 20 березня 2024 року, на офіційному веб-сайті Хорошівської селищної ради та триватиме 30 днів до 19 квітня 2024 року включно.

б) способи участі громадськості: громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауважень та пропозицій до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Відповідно до п. 7 ст. 12 Закону України «Про СЕО» усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 19.04.2024 р., 10:00, Житомирської область Житомирський район, смт. Хорошів, вул. Героїв України, буд. 13.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Хорошівська селищна рада: 12101, Житомирська область, Житомирський район, смт. Хорошів, вул. Героїв України, буд. 6, відділ «Центр надання адміністративних послуг Хорошівської селищної ради», електронна адреса: 04344587@mail.gov.ua. Детальний план за посиланнямЕкологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується проєкту детального плану території знаходиться в Департаменті охорони здоров’я Житомирської обласної військової адміністрації, Департаменті екології та природних ресурсів Житомирської обласної військової адміністрації. Звіт СЕО.

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Хорошівська селищна рада: 12101, Житомирська область, Житомирський район, смт. Хорошів, вул. Героїв України, буд. 13, електронна адреса: 04344587@mail.gov.ua. Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів до 19 квітня 2024 року включно. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь