У Хорошеві відбулися змагання з волейболу на кубок Хорошівської ТГ

Дата: 18.03.2024 16:53
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

16 березня на базі Хорошівського ліцею №1 відбувся  відкритий кубок Хорошівської ТГ з волейболу серед жіночих команд. Організаторами спортивного заходу були: відділ охорони здоров’я, молоді та спорту (т.в.о. начальника Ірина Сівінська), Хорошівська ДЮСШ (директор Володимир Панченко) за сприяння Хорошівської селищної ради в особі голови Володимира Столярчука.

Участь у змаганнях взяло чотири жіночі волейбольні команди:  «Аметист» (смт Хорошів); команду Курненської ТГ, вк «STEAM – Volley» Черняхівської ТГ, команда Хорошівської ДЮСШ. Суддівство здійснювалося суддівською колегією відповідно до офіційних правил з волейболу.

Розпочався турнір з урочистої частини. Традиційно прозвучав Гімн України. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять захисників і захисниць полеглих під час виконання бойових завдань, а також цивільних громадян та дітей. Які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Із порядком проведення волейбольного турніру познайомив суддя-секретар  Петро Ющенко. Змагання проводилися за коловою системою. Попри спортивний азарт і захоплюючу боротьбу, ігри пройшли в дружній атмосфері. Присутні у залі стали свідками справжнього волейболу, з сильним подачами, довгими розіграшами та міцними блоками.

Цьогорічними володарями кубку стала волейбольна команда «Аметист» (смт Хорошів). Другою була жіноча волейбольна команда Курненської ТГ, бронзовими призерами стала волейбольна команда «STEAM – Volley» Черняхівської ТГ.

Переможців нагородили грамотами селищного голови, кубками та цінним призом.

Дякуємо Збройним силам України, які дають змогу займатися спортом, проводити змагання.

Велика вдячність адміністрації та колективу Хорошівського ліцею №1, на чолі з директоркою Оленою Гамською, за підготовку приміщень та допомогу в провденні змагань.

Бажаємо учасницям турніру не зупинятись на досягнутому й брати участь в наступних турнірах!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь