#тияк?: Гратися і не боятися. Дієві поради для вихователів та батьків дошкільнят. ВІДЕО

Дата: 11.03.2024 16:21
Кількість переглядів: 63

Гратися — але так, щоб не боятися — чи є ця можливість зараз в українських дітей? Коли повітряні тривоги лякають, коли сумуєш, бо відчуваєш, як стурбовані батьки війною.

Фото без опису

Наші діти чутливі і не завжди можуть впоратися зі своїми емоціями. Тож завдання дорослих — підтримувати їх і навчити давати раду усім почуттям.

У серії відеороликів «Гратися і не боятися» батьки дітей 2–6 років дізнаються, як відволікти дитину від переживань і зацікавлювати. Як навчити дітей розрізняти емоції й екологічно впоратися з негативними. Як заспокоюватися під час повітряних тривог і як допомогти малечі під час кризових ситуацій: bit.ly/gratisya-i-ne-boyatisya.

Довідково. Проєкт ініційований представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?». А представлять ці рекомендації дитяча психологиня Світлана Ройз та співачка TARABAROVA (official) разом з експерткою дошкільної освіти Solja Boikovych


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь