Володимир Столярчук та Сергій Засімчук зустрілися з керівництвом Головного управління ДПС у Житомирській області

Дата: 06.03.2024 17:44
Кількість переглядів: 146

На зображенні може бути: 6 людей та текст

Налагодження та розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами – це один з пріоритетних напрямків роботи податкової служби області.

Сьогодні заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Галина Воробей, начальник управління по роботі з податковим боргом Алла Бех провели засідання «круглого столу» з представниками Хорошівської селищної громади - головою Володимиром Столярчуком та заступником селищного голови Сергієм Засімчуком.

Під час проведення заходу були розглянуті питання забезпечення наповнення бюджету громади у воєнний час, сплати заборгованих сум із земельного податку, орендної плати за землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

❗️Крім того, обговорювались питання податкового боргу, що обліковується на території громади, та механізмів його врегулювання, сплати мінімального податкового зобов’язання та порядку декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році.

Галина Воробей зазначила, що відповідальне ставлення громадян до сплати майнових податків є запорукою забезпечення надходжень до бюджеті усіх рівнів. Об’єднуючи спільні зусилля щодо наповнення місцевих бюджетів з податковою службою, територіальні громади зможуть вирішувати першочергові завдання соціально-економічної сфери, а також підтримувати ЗСУ.

За інформацією ДПС у Житомирській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь