ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 28.02.2024 14:55
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Благодійна організація «Благодійний фонд «Люмос Україна» спільно з Всеукраїнською громадською організацією “Україна без сиріт” за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України реалізує в Житомирської, Сумської та Харківської областях короткострокову Програму багатоцільової грошової допомоги сім’ям з дітьми, в тому числі сім’ям ВПО, що відносяться до наданого нижче переліку.

Допомога сприятиме забезпеченню базових потреб сім’ї в гідній спосіб та зміцненню потенціалу родини для виховання дітей. Багатоцільова грошова допомога складає 6600 гривень та надаватиметься протягом 6 місяців, по 1100 гривень щомісяця.

Програмою передбачено надання допомоги наступним категоріям сімей:

- сім’ям, які виховують дитину з інвалідністю або дитину з особливими освітніми потребами;

- сім’ям, в яких виховуються 2 і більше дітей, що повернулися в родину з інтернатного закладу;

- малозабезпеченим сім’ї , в яких виховується 3 і більше дітей;

- одиноким батькам, матері чи батьку, які самі виховують дитину до 18 років, в тому числі дитину з інвалідністю або дитину з особливими освітніми потребами;

- прийомним сім’ям, що виховують дітей віком до 3 років.

Детальну інформацію про грошову допомогу можна отримати від координаторів БО «БФ «Люмос Україна» в регіонах за наступними контактами:

Житомирська область тел.+380980349412

Звертаємо увагу, що зазначену допомогу можуть отримати тільки сім’ї, які раніше НЕ ОТРИМУВАЛИ грошову допомогу та НЕ БУЛИ УЧАСНИКАМИ будь-яких програм грошової допомоги від ООН.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь