У Хорошівській громаді стартував ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 20.02.2024 17:19
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

20 лютого у Хорошівській територіальній громаді розпочався ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" з черліденгу та баскетболу. Змагання відбулися на базі Хорошівського ліцею №1.

Відкрили спортивне свято урочистою церемонією. З вітальним словом до юних спортсменів і спортсменок звернувся Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук. Відзначив важливість проєкту, головною метою якого є збільшити кількість учнів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя і побажав командам перемоги.

Привітала учасників начальник відділу освіти Хорошівської селищної ради Олена Матвійчук.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх, хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну.

Виступ юних вихованиць відділення спортивної аеробіки Хорошівської ДЮСШ додав усім присутнім відмінного настрою.

Першими розпочалися змагання з черліденгу.  Команди спортсменок з Давидівської гімназії та Рижанського ліцею демонстрували неймовірну енергію, завзяття, синхронність та координацію рухів, поєднану з хореографічними елементами  Виступи містили необхідну кількість трюків, переходів. Відчувався дух командної роботи та наполегливість при виконанні акробатичних елементів.

У підсумку перемогу здобула команда спортсменок Рижанського ліцею, які представлятимуть Хорошівську громаду в наступному етапі. Другу сходинку посіли спортсменки Давидівської гімназії.

Затим на ігрове поле вийшли баскетбольні команди юнаків. Вони показали відмінну майстерність, фізичну готовність, жагу до перемоги. Кожен поєдинок був цікавим, азартним, насиченим безліччю напружених та захопливих моментів.

Команда Хорошівського ліцею №1 виборола перемогу. Вона братиме участь у наступному ІІІ етапі змагань з баскетболу. Друге місце посіла команда Зубринського ліцею, третє – Краївщинського ліцею.

Переможців та призерів змагань нагородили брендованими Грамотами, кубками та цінними подарунками наданими відділом охорони здоров’я, молоді та спорту.

Попереду у команд ще будуть змагання з волейболу та футзалу.

#scl_zhytomyrregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь