У Хорошівському ліцеї №1 відкрили «Клас безпеки»

Дата: 16.02.2024 16:39
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

Сьогодні, 16 лютого, у Хорошівському ліцеї №1 урочисто відкрили «Клас безпеки».

На заході були присутні Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук,  заступник Голови Хорошівської селищної ради Сергій Засімчук, начальник відділу освіти Олена Матвійчук, заступник начальника відділу цивільного захисту Житомирської районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Житомирській області Володимир Майстренко, інспектор ювенальної превенції Ірина Торохтій, директорка закладу Олена Гамська.  

Володимир Столярчук подякував усім причетним та усім, хто долучився до реалізації проєкту. Відзначив важливість здобуття безпекових знань учнів, адже такі базові навички допоможуть дітям бути готовими до усіх викликів сьогодення і в майбутньому не розгубитися у різноманітних життєвих ситуаціях. 

Клас безпеки поділений на тематичні зони та оснащений необхідним інвентарем, навчальними макетами, інформаційними плакатами, роздатковим матеріалом тощо.

«Клас безпеки» — це Всеукраїнський проєкт, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Фото зі сторінки Хорошівського ліцею №1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь