Заклади освіти Хорошівської громади активно готуються до ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 07.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Завершився перший шкільний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у якому брали участь заклади освіти Хорошівської громади. Він тривав упродовж грудня 2023 року та січня 2024 року аби виявити найсильніших учасників та сформувати  команди. Зокрема було сформовано 5 команд з баскетболу (дівчата/юнаки), 11 команд з волейболу (дівчата/юнаки), 6 команд з футзаду (юнаки) та 2 команди з черліденгу. Команда зі спортивного орієнтування Давидівської гімназії одразу братиме участь у ІІІ районному етапі. Загалом 316 учнів із 12 закладів освіти громади долучаються до спортивних змагань.

Із лютого стартував другий етап Хорошівської територіальної громади й триватиме до березня. Змагання проводитимуться у чотирьох видах спорту, а саме: баскетболу (дівчата 2010 року народження та молодіші, юнаки 2008 року народження та молодші); волейболу ( дівчата 2009 р.н, і молодші, юнаки 2009 р.н. і молодші); футзал (юнаки 2012-2013 р.н.); черліденг (дівчата 4-6 класів), серед команд закладів загальної середньої освіти громади.

Переможці отримають право брати участь у третьому районному етапі.

Організацією й проведенням другого етапу змагань Хорошівської територіальної громади займаються: відділ освіти, відділ охорони здоров’я, молоді та спорту та Хорошівська дитячо-юнацька спортивна школа.

Нині усі команди активно готуються до змагань під наставництвом своїх вчителів фізичного виховання, адже кожна із них бажає здобути перемогу й гідно представити громаду у наступному етапі.  

Змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у 2023-2024 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»  проводяться з п’яти видів спорту: спортивне орієнтування, черліденг, баскетбол, волейбол та футзал та проходитимуть у п’ять етапів. Вони проводяться з метою популяризації видів спорту серед учнів закладів загальної середньої освіти, залучення максимальної кількості учнів до регулярних занять фізичною культурою і спортом, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти, формування у молоді сталих традицій і мотивації щодо фізичного виховання і спорту як важливого чинника у забезпеченні здорового способу життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь