Хорошівські дільничні прозвітували перед населенням громади

Дата: 06.02.2024 08:57
Кількість переглядів: 109

На зображенні може бути: 9 людей, люди навчаються, стіл та текст

Нещодавно на зустрічі у селищній раді поліцейські розповіли про результати своєї роботи упродовж 2023 року та обговорили з присутніми пріоритетні напрямки діяльності.

Територію Хорошівської громади обслуговують дільничні офіцери відділення поліції № 4 Житомирського райуправління Ганна Сірик та Світлана Куц.

Упродовж 2023 року правоохоронниці відреагували на понад сім сотень звернень громадян, які проживають на території громади.

Основним завданням дільничних офіцерів є забезпечення правопорядку на території обслуговування. З цією метою поліцейські регулярно проводять превентивні заходи у громаді та припиняють вчинення правопорушень у населених пунктах.

Тож дільничні офіцери поліції упродовж 2023 року припинили 634 адміністративних правопорушення на території обслуговування.

Відповідно до проведеного аналізу найбільша кількість складених матеріалів стосувалася порушень антиалкогольного законодавства (342), серед них у 74 випадках дільничні фіксували розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях та у 184 – виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення . Окрім цього було задокументовано 6 випадків порушення правил торгівлі підакцизними товарами та притягнуто до відповідальності 30 осіб за зайняття забороненими видами господарської діяльності.

Реагування на випадки домашнього насильства - невід’ємна частина службової діяльності дільничних офіцерів поліції. У 2023 році поліцейські склали 79 адміністративних протоколів у випадках тиранії в родині. З усіма причетними дільничні проводили превентивні бесіди щодо недопущення подібних випадків у майбутньому, у разі необхідності відносно кривдників виносилися термінові заборонні приписи із обмеженнями у взаємодії з потерпілими особами.

Також дільничні офіцери в співпраці з колегами встановили причетних до вчинення близько півтора десятка кримінальних правопорушень на території обслуговування.

За результатами проведеної роботи представники адміністрації громади оголосили подяку дільничному офіцеру поліції Ганні Сірик.

- Забезпечення правопорядку на території обслуговування - це наша основна мета, - говорить поліцейська. – Тож маю надію, що прийняті сьогодні рішення щодо взаємодії громади та поліції у цьому напрямку допоможуть забезпечити безпеку та спокій місцевих жителів.

Житомирське районне управління поліції

 

На зображенні може бути: 11 людей, люди навчаються та стіл

На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та стіл


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь