Повідомлення про оприлюднення проєкту державного планування

Дата: 05.02.2024 09:33
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проєкту державного планування

«Детальний план території земельної ділянки Мар'янівського родовища гранітів за межами населених пунктів, на території Хорошівської селищної ради, Житомирського району, Житомирської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

1. Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території земельної ділянки Мар'янівського родовища гранітів за межами населених пунктів, на території Хорошівської селищної ради, Житомирського району, Житомирської області».

Детальний план території є документацією місцевого рівня. Детальний план території розроблено відповідно до рішення сесії Хорошівської селищної ради Житомирського району Житомирської області від 15.11.2022 р. № 1020 «Про надання дозволу на розробку детального плану території земельних ділянок».

Територія проектування, а саме земельна ділянка, з якої формується нова земельна ділянка знаходиться за межами населеного пункту на відстані 0,5 км на південний захід від с. Мар’янівка на території Хорошівської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

Основні цілі ДПТ:

Детальний план території виконаний з метою обґрунтування потреб формування нової земельної ділянки та можливості визначення цільового призначення, уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території за межами населених пунктів з метою розміщення та планування території промислового підприємства.

Детальний план території земельної ділянки здійснюється на територію, яка розташована за межами населеного пункту с. Мар'янівка.

Земельна ділянка (кадастровий номер: 1821184300:05:001:0166), з якої формується нова земельна ділянка під розміщення кар'єру, відноситься до категорії земель: землі сільськогосподарського призначення, з цільовим призначенням:

16.00 Землі запасу.

При розробленні детального плану території враховано вимоги містобудівної документації вищого рівня:

- Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності»;

- ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні»;

  • ДБН В.2.3-5:2018 «Вулиці та дороги населених пунктів»;

  • ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування і забудова території»;

  • ДСТУ Б Б.1.1-17:2013 «Умовні позначення графічних документів містобудівної документації»;

  • ДСП №173 від 19.06.1996 «Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів»;

  • ДБН В.1.2.-4:2019 «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту»;

  • ДБН В.2.2-5:2023 «Захисні споруди цивільного захисту»;

  • ДБН Б.1.1-5:2007 «Склад, зміст, порядок розроблення, погодження та затвердження розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) у містобудівній документації».

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Хорошівська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

Громадське обговорення Детального плану території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку триватиме не менше 30 днів з дня оприлюднення повідомлення на сайті Хорошівської селищної ради та Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки.

Громадське обговорення починається з 05.02.2024 року і триватиме до 05.03.2024 року.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді: 043445587@mail.gov.ua.)
зауваження і пропозиції. Зауваження і пропозиції  приймаються у строк з 05.02.2024 року до 05.03.2024 року. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання відбудуться 06.03.2024 р. о 14:00 у приміщенні Хорошівської селищної ради за адресою: смт. Хорошів, вул. Героїв України, 13.

Ознайомитися з Детальним планом території та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна на сайті Хорошівської селищної ради (https://horoshihv-rada.gov.ua/)або за адресою: смт. Хорошів, вул. Героїв України, 6, відділ «Центр надання адміністративних послуг» Хорошівської селищної ради (Гомонюк Інна Анатоліївна).

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: смт. Хорошів, вул. Героїв України, 6, відділ «Центр надання адміністративних послуг» Хорошівської селищної ради (Гомонюк Інна Анатоліївна).

Місцезнаходження наявної екологічної інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується проєкту детального плану території знаходиться в Департаменті охорони здоров’я Житомирської обласної військової адміністрації, Управлінні екології та природних ресурсів Житомирської обласної військової адміністрації та оприлюднена на офіційному сайті Хорошівської селищної ради https://horoshihv-rada.gov.ua/.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Проведення транскордонних консультацій не потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь