Юрій Тарасюк побажав учнівським командам пліч-о-пліч впевнено йти до спортивних перемог

Дата: 02.02.2024 14:12
Кількість переглядів: 53

Відсьогодні розпочався другий етап – територіальний – Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським. Житомирський район активно долучився до цих командних змагань, які проходять під гаслом «Разом переможемо!».  Зокрема, у 223 закладах освіти сформовано команди з волейболу, у 212 – з футзалу, у 173 – з баскетболу, у 92 – зі спортивного тренування та у 88 – з черлідингу.

Фото без опису

Перебуваючи 1 лютого з робочим візитом у Черняхівській громаді, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк відвідав два ліцеї у Черняхові, де сьогодні проходили спортивні тренування в межах проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У ліцеї №1 під вмілим тренерським керівництвом Миколи Савченка та Вікторії Ковальчук команди дівчат і  хлопців відточували навички гри з волейболу.

Фото без опису

Фото без опису

Команди хлопців ліцею №2 вправлялися у грі з футзалу під наставництвом свого тренера Василя Євпака, аби спробувати свої сили у наступних етапах змагань.

Від Житомирської районної військової адміністрації команди отримали футбольні та волейбольні м’ячі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Спорт – це основа здоров’я. Приємно відзначити, що попри складні виклики сьогодення у нашій країні першочергова увага звертається на підростаюче покоління, його всебічний, у тому числі фізичний, розвиток. Масштабний спортивний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» якраз і спрямований на те, щоб залучати учнівську молодь до спорту, здорового способу життя, вибудовувати особистість, допомогти розвивати свої лідерські якості, а комусь – навіть відкрити дорогу у професійний спорт.

Не тільки досягайте високих результатів, а з відчуттям командного духу впевнено йдіть до спортивних перемог пліч-о-пліч!» – побажав хлопцям та дівчатам на майбутніх змаганнях очільник району Юрій Тарасюк.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #житомир #житомирщина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь