#ТиЯк - «Пункт психологічних практик»: на Житомирщині психологи поліції продовжують реалізацію проєкту

Дата: 19.01.2024 15:53
Кількість переглядів: 67

18 січня поліцейські-психологи організували для колег із Коростишева інтерактивні заняття задля підвищення рівня обізнаності у питаннях ментального здоров’я в межах впровадження проєкту «Пункт психологічних практик». Подібні тренінги також проводяться й у рамках реалізації Всеукраїнської Програми ментального здоров'я «Ти як?», яку впроваджує перша леді України Олена Зеленська.

Фото без опису

Метою цієї програми є зміцнення кадрового потенціалу та збереження психологічного здоров’я працівників, зменшення тривожних станів, покращення і стабілізація емоційного стану в умовах війни.

Психологи надавали поради, як захистити своє ментальне здоров’я. А на інтерактивному занятті фахівці представили поліцейським основні техніки, вправи та методи заспокоєння, які сприяють стабілізації психоемоційного стану в стресових ситуаціях.

Поліцейські відділу поліції №2 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області поділилися ж своїми шляхами подолання стресу й тривог, а разом вони вчилися пом'якшувати вплив стресових факторів на організм людини.

За матеріалами сектору психологічного забезпечення ГУНП

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь