Війна не знає календаря: допомога волонтер продовжується і під час новорічних свят

Дата: 05.01.2024 11:06
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Новий рік приніс нам нові надії на Перемогу, а ворог приніс нові бомбардування наших міст. Тому не можна забувати про тих, хто протистоїть загрозам і випробуванням війни. Незважаючи на те, що календар змінився, страх, біль і труднощі військового конфлікту залишаються актуальними. На передовій люди продовжують докладати зусиль для захисту своєї країни, а волонтери не втомлюються їм допомагати у тому . У цей час пам’ятаймо про тих, хто бореться за мир і свободу, та будьмо вдячні за їхню самовідданість і жертовність.

Фото без опису

Із першими днями року у соцмережах посипались перші звіти про надану допомогу для наших захисників і захисниць. Так, хорошівська волонтерка Вікторія Сидоренко-Кіндрат на сторінці Волонтерський рух Хорошева написала: «Перший донат у цьому році сьогодні я отримала від щедрувальників із села Катеринівка.

Фото без опису


Дякуємо всім небайдужим жителям Катеринівки, які прийняли щедрівників із відкритим серцем та з добром. А також людям із с. Гайки, які передали щедрувальникам 400 гривень. Завдяки вашій підтримці та допомозі вдалося зібрати 8 тисяч гривень. Ці кошти додамо до загальної суми зі збору на Старлінк. Разом ми – велика підтримка для наших Захисників».
На сторінці Волонтерського руху Хорошева продовжується збір на купольний РЕБ від FPV дронів для 3-ї штурмової роти 95 ОДШБр. Вже зібрано 87264 гривні, а ціль 3500$ – на сьогодні це 139 300 гривень.

Фото без опису

Людмила Опанасюк із Рижан написала таке: «Щиро дякуємо всім прихожанам храму Різдва Пресвятої Богородиці та жителям громади: хто потрудився – ходив колядувати, хто донатив на коляду.
Зібрані кошти в сумі 22 тисячі гривень передані та 6 тисяч гривень перераховані на картку Раїсі Батюк для її сина Віталія – нашого з вами захисника. Кошти підуть на автомобіль, що полегшить роботу українським воїнам, які боронять нашу неньку Україну на Донецькому напрямку.
Доземний уклін вам, наші захисники, за спокійний сон і мирне небо, за мужність, за те, що ви є! Велика шана вам! Молимось і просимо Бога, щоб оберігав вас. Ви захищаєте Україну і нас, повертайтеся всі живими і неушкодженими . Нехай Мати Божа вас покриє своїм омофором і захистить від ворогів».
 

Дворищенські колядники від сільського будинку культури теж зібрали 13 тисяч гривень на ЗСУ.

Фото без опису

Разом ми – сила! Підтримуймо ЗСУ!»
Поки війна не закінчилась, усі, хто не на війні, продовжуймо допомагати тим, хто там.
Артем Поліщук

Інформація та фото взяті в інтернет-видання ZVISNO 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь