Інститут ВМС запрошує на навчання

Дата: 28.12.2023 10:37
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Військово-Морські Сили Збройних Сил України, попри широкомасштабну збройну агресію російської федерації продовжують працювати над обороноздатністю країни з морського напрямку, тісно співпрацюють з іноземними партнерами, фахівцями із США, Великої Британії, Канади, Туреччини, Болгарії, Румунії, Польщі тощо. Завдяки цій співпраці курсанти Інституту ВМС мають змогу навчатись за кордоном, Коледжі Королівських ВМС Британії (місто Дартмут), Академії ВМС Італії (місто Ліворно) та проходити морську практику на кораблях країн-НАТО.

В умовах збройної агресії російської федерації, є необхідність в нарощуванні чисельності особового складу, який дозволить забезпечити захист інтересів України на морі та дати рішучу відсіч загрозам з морських напрямків на Чорному та Азовському морях у зв’язку з цим інститут ВМС запрошує на навчання випускників середніх шкіл та інших навчальних закладів.

Курсанти нашого військового ВНЗ навчаються на бюджетній основі та знаходяться на повному державному забезпеченні. З 2019 року Інститут ВМС здійснює набір дівчат на навчання за всіма спеціальностями та спеціалізаціями відповідно до переліку як вказано на офіційному сайті.

Більш детальна інформація про Інститут ВМС на офіційному сайті військового ВНЗ – ivms.mil.gov.ua та офіційній сторінці facebook.com/onma.navy.

Наші контакти: 65029, м. Одеса, вул. Градоначальницька, 20, навчальний корпус №5. Контактний телефон: (093) 430-57-36.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь