Юрій Тарасюк взяв участь у засіданні «круглого столу» «Прозорість і підзвітність державних органів»

Дата: 21.12.2023 14:22
Кількість переглядів: 84

Начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк взяв участь у засіданні «круглого столу» «Прозорість і підзвітність державних органів», який відбувся 20 грудня під головуванням начальника Житомирської ОВА Віталія Бунечка.

Фото без опису

За «круглим столом» обговорювлися важливі питання сьогодення, зокрема забезпечення прозорості діяльності органів влади через впровадження у їх роботу нових підходів із застосуванням сучасних антикорупційних інструментів, а також механізмів, що дозволять ефективно запобігати виникненню конфлікту інтересів під час виконання службових обов’язків.

Фото без опису

Так, на підставі  оцінки корупційних ризиків розроблено Антикорупційну програму Житомирської ОВА на 2023-2025 роки, яка створює механізми та процедури для запобігання корупції в органі виконавчої влади.

Фото без опису

За підсумками двох місяців роботи  робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Житомирській ОВА, вдалося забезпечити економію понад 32 млн бюджетних гривень завдяки зниженню цін на тендерах або відміні закупівель як недоцільних під час війни.

Ця робота триває і буде продовжуватися на постійній основі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь