Представники Благодійного фонду BGV спільно з ФК “Полісся” привітали дітей із Житомирщини

Дата: 09.12.2023 17:12
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

6 грудня в зимовій фан-зоні Футбольного клубу «Полісся» представники команди фонду  BGV  вручили подарунки 55 дітям із Хорошівської громади, що в Житомирській області. Це діти, які мали особливі успіхи та досягнення протягом року в навчанні та спорті.

Їх також вітали казкові ельфи та футболісти ФК «Полісся». А Житомирський академічний обласний театр ляльок показав  дітворі одну зі своїх вистав.

Окрім того, діти, своєю чергою, підготували подарунки та вітали військових, котрих теж запросили до шатра, — із Днем Збройних сил України, який цього року збігся з Днем Миколая.

В межах спільного проєкту Благодійного фонду BGV та Футбольного клубу «Полісся» в зимовій фан-зоні — шатрі, що розташований в центрі міста Житомир, протягом грудня будуть проходити свята та вручення подарунків дітям із соціально вразливих категорій, що живуть у різних громадах Житомирщини.

Нагадуємо, що підтримка маленьких українців під час війни є одним із пріоритетних напрямів діяльності фонду  BGV, зокрема кожна дитина в Україні має право на повноцінне щасливе дитинство зі святкуваннями та подарунками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь