Представники Благодійного фонду BGV спільно з ФК “Полісся” привітали дітей із Житомирщини

Дата: 09.12.2023 17:12
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

6 грудня в зимовій фан-зоні Футбольного клубу «Полісся» представники команди фонду  BGV  вручили подарунки 55 дітям із Хорошівської громади, що в Житомирській області. Це діти, які мали особливі успіхи та досягнення протягом року в навчанні та спорті.

Їх також вітали казкові ельфи та футболісти ФК «Полісся». А Житомирський академічний обласний театр ляльок показав  дітворі одну зі своїх вистав.

Окрім того, діти, своєю чергою, підготували подарунки та вітали військових, котрих теж запросили до шатра, — із Днем Збройних сил України, який цього року збігся з Днем Миколая.

В межах спільного проєкту Благодійного фонду BGV та Футбольного клубу «Полісся» в зимовій фан-зоні — шатрі, що розташований в центрі міста Житомир, протягом грудня будуть проходити свята та вручення подарунків дітям із соціально вразливих категорій, що живуть у різних громадах Житомирщини.

Нагадуємо, що підтримка маленьких українців під час війни є одним із пріоритетних напрямів діяльності фонду  BGV, зокрема кожна дитина в Україні має право на повноцінне щасливе дитинство зі святкуваннями та подарунками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь