Волейболісти Хорошівської ДЮСШ стали бронзовими призерами турніру з волейболу, що відбувся в Іршанську

Дата: 08.12.2023 10:36
Кількість переглядів: 406

Фото без опису

5 грудня в спортивному залі Іршанського ліцею відбувся відкритий турнір ДЮСШ "Іршанськ" з волейболу серед юнаків шкільного віку з нагоди Дня Збройних сил України, в якому взяли участь команди з Хорошівської ДЮСШ, Новоборівського ліцею ім. Лунька та ДЮСШ "Іршанськ". Всі зустрічі між командами проходили з трьох партій, тому що всі боролися за перемогу, а це створювало додаткову інтригу. У кінцевому результаті виявити переможця було складно, так, як всі команди набрали однакову кількість очок, і тільки за кількістю забитих м’ячів у всіх партіях визначили переможця. Гравці та вболівальники отримали масу позитивних емоцій, адже гра була дуже насиченю та цікавою.

Переможцями стала команда з Новоборівського ліцею ім. Лунька. Друге місце виборола команда ДЮСШ «Іршанськ». Третє місце здобула команда з Хорошівської ДЮСШ.

Головним спонсором даного турніру виступив національний оператор телекомунікаційних послуг HomeNet. Переможці і учасники змагань отримали не лише шквал аплодисментів, а й цінні подарунки від компанії.

Дякуємо HomeNet за підтримку, а тренерам та гравцям за чудову гру!

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та проводити такі заходи! Низький уклін нашим захисникам! Вічна пам'ять полеглим Героям!

За інформацією Фубольно-спортивного клубу Іршанськ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь