#ТиЯк?: У Житомирі проведено 6 дводенних онлайн-тренінгів “Перша психологічна допомога для працівників допомагаючих професій. Профілактика професійного вигорання”

Дата: 08.12.2023 09:03
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, запровадженої за ініціативою Першої Леді України Олени Зеленської тренерами Житомирського обласного центру соціальних служб у 2023 році проведено 6 дводенних онлайн-тренінгів на тему: “Перша психологічна допомога для працівників допомагаючих професій. Профілактика професійного вигорання”.

Участь у тренінгах взяли 90 фахівців зі соціальної роботи та інші надавачі соціальних послуг. Під час занять учасники отримали необхідні навички та інструменти для надання першої психологічної допомоги та як запобігати вигоранню у своїй професійній діяльності.

Крім того, у 2023 році тренерами Житомирського обласного центру соціальних служб було проведено 2 комбінованих навчання, які об’єднали онлайн та офлайн формати, для фасилітаторів з ведення групового курсу управління стресом для дорослих під назвою “Самодопомога Плюс” (Self-Help Plus). Цей курс був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) як ефективний інструмент для управління стресом у груповому форматі. У навчанні взяли участь 31 особа з-поміж фахівців із соціальної роботи та інших надавачів соціальних послуг, що отримали можливість розвивати свої навички у сфері психологічної підтримки групових процесів та стресового управління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь