#ТиЯк?: У Житомирі проведено 6 дводенних онлайн-тренінгів “Перша психологічна допомога для працівників допомагаючих професій. Профілактика професійного вигорання”

Дата: 08.12.2023 09:03
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, запровадженої за ініціативою Першої Леді України Олени Зеленської тренерами Житомирського обласного центру соціальних служб у 2023 році проведено 6 дводенних онлайн-тренінгів на тему: “Перша психологічна допомога для працівників допомагаючих професій. Профілактика професійного вигорання”.

Участь у тренінгах взяли 90 фахівців зі соціальної роботи та інші надавачі соціальних послуг. Під час занять учасники отримали необхідні навички та інструменти для надання першої психологічної допомоги та як запобігати вигоранню у своїй професійній діяльності.

Крім того, у 2023 році тренерами Житомирського обласного центру соціальних служб було проведено 2 комбінованих навчання, які об’єднали онлайн та офлайн формати, для фасилітаторів з ведення групового курсу управління стресом для дорослих під назвою “Самодопомога Плюс” (Self-Help Plus). Цей курс був розроблений Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) як ефективний інструмент для управління стресом у груповому форматі. У навчанні взяли участь 31 особа з-поміж фахівців із соціальної роботи та інших надавачів соціальних послуг, що отримали можливість розвивати свої навички у сфері психологічної підтримки групових процесів та стресового управління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь