Юні спортсмени привітали 90-літнього ветерана футболу Володимира Артем’єва

Дата: 01.12.2023 16:10
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

Прохолодної листопадової суботи 25 числа відбулася неординарна зустріч на стадіоні «Спартак» у селищі Хорошів. Вихованці Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи, юні спортсмени секції футболу під керівництвом тренера-викладача Володимира Бєлозерова зустрілися і поспілкувалися з ветераном хорошівського футболу Володимиром Павловичем Артем’євим. 
Цей спортсмен свого часу упродовж кількох десятиліть дивував любителів футболу своїм талантом та успіхами. Усе життя він пропрацював у будівельному підрозділі Виробничого об’єднання «Західкварцсамоцвіти». Саме він разом зі своїми колегами будував багато житлових будинків, де й зараз мешкають хорошівці, а також багато різних адміністративних будинків та споруд. За свою працю він мав численні нагороди та відзнаки. Але упродовж усього життя він активно займався спортом, дуже любив футбол, грав у місцевій команді півзахисником і завжди відзначався високопрофесійною грою. Багато любителів футболу пам’ятають віртуозну гру Володимира Артем’єва і згадують про нього як одного з найкращих спортсменів нашого краю.

Фото без опису

14 листопада він відзначив своє 90-ліття. Але сталося так, що якраз на ювілей він захворів. Тому вітання від своїх юних послідовників у спорті приймав у суботу 25 листопада.
Він із задоволенням погодився на зустріч. Побував на стадіоні, поспілкувався з перспективною спортивною молоддю, із тренером Володимиром Бєлозеровим. Навіть забив м’яч у ворота на радість собі й під оплески присутніх.

Отримав від шанувальників символічний подарунок із нагоди ювілею й багато позитивних емоцій від спілкування та усвідомлення, що його улюблена справа розвивається, що є діти, які мають гарні здобутки у футбольних турнірах різних рівнів.
Юні футболісти Кирило Гриценюк та Владислав Рожанський про свої враження від цієї зустрічі сказали так: «Прикольно! Такий старенький, а так б’є! Дуже круто!»
Світлана Федоренко

За інформацією: https://zvisno.news/novyny/aktualne/yuni-sportsmeny-pryvitaly-90-litnogoveterana-futbolu-volodymyra-artemyeva/?fbclid=IwAR2POt413M7BJc7PfAsM8Qyg7eOdBTTORbkEobfLeWBxpldW2Zd65ieRVyU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь