Юні спортсмени привітали 90-літнього ветерана футболу Володимира Артем’єва

Дата: 01.12.2023 16:10
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

Прохолодної листопадової суботи 25 числа відбулася неординарна зустріч на стадіоні «Спартак» у селищі Хорошів. Вихованці Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи, юні спортсмени секції футболу під керівництвом тренера-викладача Володимира Бєлозерова зустрілися і поспілкувалися з ветераном хорошівського футболу Володимиром Павловичем Артем’євим. 
Цей спортсмен свого часу упродовж кількох десятиліть дивував любителів футболу своїм талантом та успіхами. Усе життя він пропрацював у будівельному підрозділі Виробничого об’єднання «Західкварцсамоцвіти». Саме він разом зі своїми колегами будував багато житлових будинків, де й зараз мешкають хорошівці, а також багато різних адміністративних будинків та споруд. За свою працю він мав численні нагороди та відзнаки. Але упродовж усього життя він активно займався спортом, дуже любив футбол, грав у місцевій команді півзахисником і завжди відзначався високопрофесійною грою. Багато любителів футболу пам’ятають віртуозну гру Володимира Артем’єва і згадують про нього як одного з найкращих спортсменів нашого краю.

Фото без опису

14 листопада він відзначив своє 90-ліття. Але сталося так, що якраз на ювілей він захворів. Тому вітання від своїх юних послідовників у спорті приймав у суботу 25 листопада.
Він із задоволенням погодився на зустріч. Побував на стадіоні, поспілкувався з перспективною спортивною молоддю, із тренером Володимиром Бєлозеровим. Навіть забив м’яч у ворота на радість собі й під оплески присутніх.

Отримав від шанувальників символічний подарунок із нагоди ювілею й багато позитивних емоцій від спілкування та усвідомлення, що його улюблена справа розвивається, що є діти, які мають гарні здобутки у футбольних турнірах різних рівнів.
Юні футболісти Кирило Гриценюк та Владислав Рожанський про свої враження від цієї зустрічі сказали так: «Прикольно! Такий старенький, а так б’є! Дуже круто!»
Світлана Федоренко

За інформацією: https://zvisno.news/novyny/aktualne/yuni-sportsmeny-pryvitaly-90-litnogoveterana-futbolu-volodymyra-artemyeva/?fbclid=IwAR2POt413M7BJc7PfAsM8Qyg7eOdBTTORbkEobfLeWBxpldW2Zd65ieRVyU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь