Вітання з Днем Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 09:28
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи – свято, встановлене на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які у 2004 та 2013 роках стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

Це були важкі випробування для нашої держави, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Україною потрібно пишатися. Її просто неможливо не любити! Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни.

Цього дня ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за майбутнє України, з  вдячністю згадуємо їхню велику людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, незламність духу та стійкість. Наша боротьба не була марною. Завдяки  самопожертві українського народу ми живемо у вільній, демократичній державі, де кожен має право на гідне життя, яке ми сьогодні відстоюємо у війні з рашиським окупантом.

«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ ТА ЖАГОЮ СВОБОДИ» під таким гаслом ми сьогодні виборюємо перемогу.

З Днем Гідності та Свободи!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

Довідково: Переглянути й завантажити інформаційно-методичні матеріали про Революцію Гідності та Помаранчеву революцію можна за посиланням  

http://surl.li/njnwb


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь