Хорошівські спортсмени вдало виступили на змаганнях Колосіади-2023

Дата: 14.11.2023 12:46
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

11 листопада в смт Пулини відбулися обласні змагання серед кращих сільських спортсменів Житомирщини  «Колосіада 2023" пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Костянтина Марчука. За фінансової підтримки відділу охорони здоров'я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради наші спортсмени також взяли участь.

Змагання проходили з чотирьох видів спорту: дартс, настільний теніс, шахи та шашки. В змаганнях з шахів команда Хорошівської ОТГ посіла шосте місце, з дартсу четверте, з шашок та настільного тенісу -третє.

В особистому заліку маємо такі результати: третє місце Олександр Гаврилюк (настільний теніс), друге місце Сергій Бондарчук (шашки), перше місце Мирослава Яхимович (дартс).

Хорошівська ГО ВФСТ «Колос» дякує всім учасникам хто взяв участь у змаганнях, бажає всім міцного здоров'я та найшвидшої перемоги. Слава Україні!

Володимир Панченко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь