«ТОЧКА ЗДОРОВ’Я» У ХОРОШЕВІ

Дата: 15.11.2023 10:24
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

14 листопада масовий профілактичний захід «Точка здоров’я», відбувся у селищі Хорошеві (центр Хорошівської територіальної громади Житомирського району).

Захід був організований за ініціативи ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» та за підтримки КНП «Хорошівський центр первинної медико-санітарної допомоги Хорошівської селищної ради».

У приміщенні Хорошівського ЦПМСД було організовано роботу наших фахівців спільно з місцевими медичними працівниками. Бажаючі жителі селища прийшли на «Точку здоров’я» та змогли отримати ряд безоплатних медичних послуг: вимірювання артеріального тиску, аналіз крові на цукор, ЕКГ, дерматоскопія та консультація дерматолога, консультації лікарів-гігієністів та сімейного лікаря щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, питань вакцинації та здорового способу життя.

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з діабетом мешканці села отримали тематичні буклети і листівки, а також іншу просвітницьку друковану продукцію – календарі профілактичних щеплень, буклети з інформацією щодо імунізації населення та захисту себе та своїх близьких від вакцинокерованих інфекційних захворювань.

ДУ «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» дякує за допомогу та сприяння у проведенні заходу Хорошівській селищній раді (Хорошівська територіальна громада) та КНП «Хорошівський центр первинної медико-санітарної допомоги Хорошівської селищної ради».

Лише спільними зусиллями та командною роботою можливо досягти високих успіхів та показників в питаннях профілактики та безпеки громадського здоров`я області!

#МиПрацюємоЩобВиБулиЗдорові

За інформацією ДУ"Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь