Обговорили проведення акції «16 днів проти насильства»

Дата: 06.11.2023 17:15
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

У Хорошівській селищній раді, 2 листопада, провели нараду, на якій обговорили проведення акції «16 днів проти насильства», яка триватиме із 25 листопада по 10 грудня. У нараді взяли участь керівники відділів Хорошівської селищної ради, представники структурних підрозділів та інші.

Цьогоріч Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, з якими співпрацює Хорошівська громада у рамках проєкту «Міста і громади, вільні від насильства», долучившись до Міжнародної акції «16 днів проти насильства», проводить 26 листопада спортивний забіг для дорослих та дітей, щоб привернути увагу до проблем насильства.

Запропонували 24 листопада долучитися до проведення спортивного забігу, створити максимально безпечні умови для участі дітей та дорослих у зазначеному заході, сприяти нульовій толерантності до насильства у громаді.

Вирішили до 10 листопада від присутніх зібрати пропозиції проведення різних заходів у рамках зазначеної акції. Потім на офіційному сайті Хорошівської селищної ради та соціальних мережах поширити план заходів Міжнародної акції «16 днів проти насильства».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь