Дякуємо воїну Денису Поліщуку за захист рідної землі!

Дата: 06.11.2023 15:09
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

На адресу Хорошівської селищної ради продовжують надходити листи-подяки військовослужбовцям, які воюють з російськими окупантами. У листі від командування однієї з військових частин йдеться про відмінну службу та вміле виконання бойових завдань солдата ЗСУ Дениса Поліщука. Денис Вікторович проходить військову службу від грудня минулого року. За час служби  зарекомендував себе як дисциплінований військовослужбовець. Неодноразово був відзначений за самовіддану службу. Нині воїн перебуває на другій лінії оброни та захищає незалежність нашої держави.

У листопаді минулого року сім’я Поліщуків знайшли прихисток у Хорошівській громаді. Вони змушені були покинути рідну Херсонщину рятуючись від війни. У селі Торчин Березівського старостинського округу їм надали вільний будинок, у якому почала мешкати родина.

Слова подяки складаємо батькам захисника, які виховали справжнього Героя, мужнього воїна, патріота своєї держави.

Бажаємо Денису та всім українським захисникам витримки та неушкодженими повернутися до рідного дому. Дякуємо вам, наші Герої,  за захист рідної землі. З такими відважними армійцями Україна обов'язково переможе!

Слава Україні! Героям Слава! Дякуємо ЗСУ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь