У Хорошеві провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Дата: 06.11.2023 14:22
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

У наш час дуже важливо підтримувати наших хоробрих захисників, які боронять Україну від російських окупантів, адже завдяки їм ми маємо спокій в своїх оселях. Дієвими заходами підтримки ЗСУ є благодійні ярмарки, виручені кошти з яких передають на потреби Збройних сил України.

П’ятого листопада у Хорошівському Будинку культури провели великий благодійний ярмарок, де збирали кошти на підтримку ЗСУ. Організаторами заходу стали: колектив редакції газети «Прапор» на чолі з редакторкою Галиною Мінялук, волонтерка, фотографиня Анна Желізко спільно з командою однодумниць. Запросили також на ярмарок внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Хорошівській громаді. Так, ВПО Юлія Федоренко (Солоха) вже втретє доєднується до таких заходів. На локації «Аквагрим» створювала на обличчях малечі різноманітні малюнки.

На ярмарку вистачало всього: можна було смачно поїсти, весело розважитися з аніматорами, зробити фото або селфі на тематичній фотозоні, а ще власноруч зібрати воїнам продуктову посилку та написати листа, розмалювати дерев’яну іграшку та шопера тощо. Особливою популярністю серед присутніх користувалася безпрограшна лотерея, у якій кожен учасник отримав подарунка.  

У підсумку благодійного ярмарку вдалося зібрати більше 47 тис. грн, які передали представникам Волонтерського руху Хорошева.

Кожен із нас має докладати всіх зусиль, щоб допомагати нашим захисникам, яка є вкрай важливою і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці нашої армії в тилу Україна обов’язково переможе.

Наша громада згуртована та здатна на все задля миру на нашій землі!

Дякуємо кожному хто долучився до акції та підтримав наших захисників!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь