Привітання з Днем працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2023 09:40
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Шановні працівники соціальної сфери Хорошівської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, яке відзначається в першу неділю листопада.

Соціальні  працівники – це люди,  які  за  професійним  обов’язком, а головне – за  покликом  душі,  надають  допомогу  людям  похилого  віку,  людям  з  особливими  потребами, хворим  та  сиротам,  сім’ям  військових, внутрішньо  переміщеним особам, багатодітним,  малозабезпеченим,  безробітним,  ветеранам  війни    та  всім,  хто  цього потребує. Першими приймають на себе важкий тягар людського болю і страждань, працюють добросовісно,  щоб не тільки  забезпечити реалізацію  державних та селищних соціальних програм, а й надати всебічну допомогу у час війни всім, хто прибуває в нашу громаду в пошуках прихистку, усім, хто потребує особливої уваги  та підтримки.

Нехай  компетентність, професіоналізм і відповідальність й надалі служать людям, принесуть усвідомлення причетності до великої справи соціального захисту людини.
Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, мудрості і витримки в усіх життєвих випробуваннях, професійних успіхів і людської шани, невичерпної життєвої енергії та мирного, світлого майбуття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь