USAID «Говерла»: відбулася зустріч із представниками проєкту

Дата: 31.10.2023 14:17
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

27 жовтня до Хорошівської територіальної громади завітали представники проєкту USAID «Говерла»: керівник Житомирського регіонального офісу Сергій Гаращук, фахівець з надання муніципальних послуг Тетяна Зятікова, адміністративний асистент Оксана Мотрук.

Зустріч відбулася за участі селищного голови Володимира Столярчука, заступника селищного голови Сергія Засімчука, керівників і представників відділів селищної ради та структурних підрозділів.

На зустрічі йшлося про сприяння підвищенню енергетичної стійкості громади, впровадження енергетичного менеджменту, використання відновлюваних джерел енергії (ВДЕ) та провадження ефективних технологічних рішень.

В умовах війни вирішення цієї проблематики є як ніколи актуальним, оскільки дозволяє не лише підвищити стан енергетичної безпеки громади, але й досягти суттєвої економії бюджетних коштів.

Обговорили також можливість паспортного обслуговування населення громади у Центрі надання адміністративних послуг.

Затим представники проєкту ознайомилися із умовами використання генераторів, які отримали від USAID «Говерла» установи критичної та соціальної інфраструктури громади.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь