Герой Микола Макаров із Топорищ знайшов вічний спочинок у рідному селі

Дата: 24.10.2023 09:56
Кількість переглядів: 1276

Фото без опису

20 жовтня багато жителів Топорищенського старостинського округу зібралися аби провести в останню дорогу Героя Миколу Макарова. Люди ставали на коліна, встеляли дорогу живими квітами, тримали в руках державні прапори.

Спочатку попрощалися з воїном біля батьківської хати. Потім траурна процесія вирушила до центру села. Там зібралось багато односельчан аби попрощатися із Героєм.

Під час громадської панахиди звучав сумний вірш про війну, обірвані надії, сподівання та смерть захисника України. Звучав Гімн України.

Староста Топорищенського старостинського округу Наталія Гузь зазначила, що війна забирає найкращих. Микола Макаров  мужньо захищав Україну від російського окупанта.  

Народився Герой 23 грудня 1985 року у с. Топорище. Успішно закінчив місцеву школу. Був хорошим учнем, був слухняним, спокійним. Щирим, уважним на уроках, добрим, працьовитим, вірним другом, товариським – таку репутацію мав у школі. Здобув фах кранівника. Згодом пішов до лав Збройних сил України.

Завжди був привітний до людей, нікого не образив – таким запам’ятався Микола усім односельчанам.

Микола мав велике серце та непохитну волю. Як вірний син України, пішов захищати рідну землю від ненависного російського ворога. У тяжких боях під селом Приютине Пологівського району Запорізької області, Микола віддав своє життя. Мужній воїн, наш Герой, стояв на смерть, захищаючи свою Батьківщину.

Спомином про Миколу Вікторовича поділилася класна керівничка та однокласники.  

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглого Героя. Були запалені свічки пам’яті в честь тих, в кого війна забрала життя.

Із військовими почестями Миколу Макарова поховали на місцевому цвинтарі.

Микола назавжди залишиться у наших серцях – доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, великим патріотом України.

Низький уклін батькам: мамі Наталії та батьку Віктору за виховання сина.

Вічна пам’ять та слава українському воїну Миколі Макарову, який захищав Україну і кожного з нас. Щирі співчуття рідним і близьким.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь