У Житомирі відбувся перший Форум жіночого лідерства

Дата: 13.10.2023 10:36
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Метою Форуму жіночого лідерства, що відбувся 6-7 жовтня в Житомирі, було об’єднання жінок-лідерок територіальних громад Житомирщини, місцевих депутаток, відомих спікерок для обміну досвідом з успішної роботи в громадах. А також посилення видимості їхнього внеску у розвиток громад та напрацювання механізму спільних дій для подолання сучасних викликів, що постають перед жінками в усіх сферах суспільно-політичного життя.
У Форумі взяли участь депутатки Хорошівської селищної ради: Лариса Головач, Неля Багінська, Валентина Онофріюк, Світлана Майстренко та керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Ірина Ткаченко (на фото). Серед них переважна більшість – учасниці міжфракційної депутатської групи «Рівні можливості».

Фото без опису

Брала участь у цьому заході депутатка Новоборівської селищної ради Наталія Шкорбот.
У Форумі взяли участь активні громадські діячки та політикині з Республіки Польща та представниці із Львівської, Вінницької та Хмельницької областей.

Обговорювали питання жіночого лідерства, волонтерства, підтримки Збройних сил України, вимушено переміщених осіб, жінок-захисниць, боротьби з домашнім насильством, місцевого самоврядування, психологічної підтримки ветеранів, бізнесу в умовах війни – усе в контексті жіночого лідерства, ініціатив та командної роботи.

Фото без опису


Форум відбувся за ініціативи жінок-лідерок Людмили Кицак, Оксани Давиденко за підтримки NDI Ukraine – National Democratic Institute та ОМС Житомирщини.
Валентина Онофріюк

За інформацією сайту Zvisno.news


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь