Відбулася робоча нарада

Дата: 09.10.2023 15:50
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Сьогодні, 9 жовтня, під головуванням Хорошівського селищного голови Володимира Столярчука  відбулася робоча нарада. На ній були присутні заступник селищного голови,  секретар селищної ради, секретар виконавчого комітету, начальники відділів та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Володимир Столярчук доповів присутнім про завдання, які були доведені за підсумками роботи засідання членів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України в Житомирській області, яке відбулося 4 жовтня. Зокрема, щодо питань комплексної реабілітації ветеранів, а також впровадження посад помічників ветеранів у Хорошівській селищній раді.

Селищним головою було наголошено на необхідності злагодженості дій усіх відділів та структурних підрозділів  у співпраці по наданню допомоги військовослужбовцям та ветеранам.

Учасники наради також обговорили актуальні питання життєдіяльності громади і пріоритетні завдання, що стоять нині перед владою.

Надано ряд доручень щодо забезпечення у закладах охорони здоров’я кабінетів медичної допомоги і реабілітації ветеранів, детального вивчення та задоволення їх потреб, наданню всебічної допомоги при зверненнях.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь