Відбувся молодіжний патріотичний велозаїзд «Знай і люби свій край»

Дата: 03.10.2023 10:01
Кількість переглядів: 412

 Фото без опису       

Із метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та з нагоди Дня захисників і захисниць України, 1 жовтня, відбувся молодіжний патріотичний велозаїзд під назвою «Знай і люби свій край». Ініціювали та провели захід молодіжний актив громади спільно з відділом охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради, за підтримки помічника депутата міської ради міста Хайфа (Ізраїль) Максима Кручака. Понад 25 любителів любителів двоколісних відвідали музеї Хорошівської громади.

Розпочався веломарафон на площі біля Хорошівського будинку культури. Учасники о 9:00 хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників та захисниць, які віддали життя за цілісність і суверенітет України.

Відвідали народний музей історії району, музей коштовного та декоративного каміння, музей поліського рушника (с. Рижани), музеї льону та історії села Рижани (Рижанський ліцей). Цікаві й змістовні екскурсії провели: лектор Ігор Цвіра, екскурсовод Лариса Козаченко, заслужений працівник культури Лідія Вербило та директорка Рижанського ліцею Наталія Сидоренко.

Учасники також прийшли до пам’ятного знаку та стенду із фотографіями загиблих воїнів Радицького та Рижанського старостинських округів, що розташовані у центрі села. Відали шану й хвилиною мовчання вшанували загиблих військовослужбовців.

Опісля на учасників чекало смачне частування та відпочинок.

Втомлені, але сповнені приємних вражень усі повернулися назад у Хорошів.

Дякуємо Збройним силам України за можливість проводити виховні патріотичні заходи для дітей та молоді!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь