У Хорошівській громаді відзначили День усиновлення

Дата: 15.09.2023 16:21
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

Згідно з Указом Президента України від 28 липня 2023 року № 455/2023 «Про внесення змін до деяких указів Президента України» 17 вересня в Україні відзначається День усиновлення. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Свято людей, які живуть з гаслом: Чужих дітей не буває.

   Сімейні форми виховання: усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу – це благородна і непроста справа. Особливо зараз, коли нашу країну переповнює горе та біль, тепло сімей, що відкрили свої серця для дітей, які потребують допомоги, розуміння та любові, цінне, як ніколи.

На території Хорошівської ТГ функціонує:

6 прийомних сімей,

2 дитячі будинки сімейного типу,

30 сімей опікунів/піклувальників,

2 патронатні родини. 

Всі діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, знайшли свої родини.

Так, 15 вересня служба  у справах дітей Хорошівської селищної ради спільно з працівниками відділу культури провели заходи до Дня усиновлення:

- благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ овари та смаколики для ярмарку опікуни з підопічними дітками, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, усиновлювачі виготовляли самостійно);

- святковий концерт від творчих колективів Хорошеваитячі музичні колективи, творчі колективи дарували гарний настрій  учасникам свята).

Кошти, що були зібрані на ярмарку, в сумі 7 645 грн,  передані волонтерам, для наших героїв-земляків, які мужньо захищають Україну від ворога та наближають таку довгождану Перемогу. 

Наша громада згуртована, здатна йти разом до перемоги!

Звертаємося до всіх, хто вже прийняв чи ще обмірковує рішення щодо усиновлення. Батьківство - нелегка, наполеглива праця, але разом з тим це найшляхетніша місія людини. За підтримкою та необхідною консультацією з питань сімейних форм виховання звертайтеся до Служби у справах дітей Хорошівської селищної ради за адресою: вул. Героїв України, 6, смт. Хорошів Житомирської області

Зичимо всім сил, здоров’я, добра та благополуччя!

Служба у справах дітей Хорошівської селищної ради

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь