Хорошівські боксери вдало виступили на обласному Чемпіонаті

Дата: 15.09.2023 12:19
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

8-10 вересня в м. Бердичів відбувся Чемпіонат Житомирської області з боксу присвячений пам’яті віце-президента обласної федерації з боксу Євгенія Ревенка. У ньому взяло участь понад 150 спортсменів із 7 міст Житомирської області. Вихованці Хорошівської ДЮСШ, під керівництвом тренера-викладача з боксу Олега Пашкова також взяли участь у змаганнях.

Отже, маємо такі результати: Владислав Тищенко, Кирило Бугай та Денис Литвинчук бронзові призери, Максим Чепель , Олександр Литвинчук , Ярослав Кравченко срібні призери Чемпіонату області.  Данило Бондарчук та Максим Файдюк, на жаль, поступилися своїм суперникам в перший змагальний день.  Є помилки та є над чим працювати. Працюємо далі.

Також хочу подякувати за фінансову підтримки відділу охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради, ТОВ "Акріс-груп" директору Світлані Борейко та представнику компанії в Хорошівської громаді Богдану Данильчуку.

Нехай добро, яке ви робите повертається вам сторицею.

Олег Пашков

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь