У Хорошівській громаді відзначили День молоді

Дата: 15.08.2023 16:03
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

Уже вдруге в Україні 12 серпня відзначають День молоді. З нагоди свята відділ охорони здоров’я, молоді та спорту спільно з молодіжним активом громади, відділом культури, Хорошівським будинком культури, Дворищенським старостинським округом підготували низку активностей та тематичних заходів.

Напередодні у соціальній мережі Фейсбук на офіційній сторінці Молодіжної ради Хорошева був оголошений фотоконкурс «Ми – майбутнє України». Кожен охочий/охоча могли розмістити тематичні фото. Переможців конкурсу визначали за кількістю лайків.

Фото без опису

11 серпня увечері всі бажаючі дивилися кіно просто неба. Глядачі, які прийшли подивитися український патріотичний фільм «Наші котики» змістовно й гарно провели час у дружньому колі.

У суботу, 12 серпня, у с. Дворище на березі водоймища вдруге відбувся відкритий турнір із пляжного волейболу Хорошівської громади до Дня молоді. Зібралися 4 кращі команди з Хорошева та Дворищ аби визначити переможців змагань.

У запеклій боротьбі третє місце виборола команда «Аметист-1» (смт Хорошів) у складі: Ірини Степанюк та Вікторії Дем’янчук. Другу сходинку посіла команда «Молодіжна» (с. Дворище) у складі: Кирила Кравчука і Дмитра Василенка. Переможцями стала команда «Зоря» (с. Дворище) у складі: Дениса Голяченка й Артема Бури. Від відділу охорони здоров’я, молоді та спорту спортсменів нагородили медалями, грамотами та цінними подарунками.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Опісля, у вечері, на літній сцені відбувся молодіжний квартирник, у якому взяли участь солістки зразкового вокального колективу «Кольорові пташки», молода співачка Яна Опришко, танцювальний колектив Хорошівського будинку культури та місцеві реп-виконавці.

Глядачі мали змогу потанцювати,  насолодитися відомими українськими піснями, а також власними піснями реп-виконавців.

Неподалік сцени була представлена фотосушка світлин учасників фотоконкурсу «Ми – майбутнє України».

Під час квартирника оголосили переможців конкурсу: Альону Микитенчук, Наталію Мороз, Ніну Косякевич, Наталію Куц, Валентину Яремчук Куц.

У закладах культури та бібліотеках громади також відбулися різні тематичні та спортивні заходи з нагоди Дня молоді.

Під час усіх активностей молодь дякувала Збройним сила України за можливість провести святкові заходи. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх захисників і захисниць, які загинули захищаючи Україну від російського агресора. Пам’ятаємо та шануємо кожного нашого Героя, який віддав життя за Україну та заради нас!

Слава українським Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь