Для молоді Хорошівської громади провели тренінг "Знаю! Вмію! Можу!"

Дата: 04.08.2023 15:38
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Члени мобільної бригади соціально психологічної допомоги  спільно з відділом охорони здоров'я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради  31 липня провели тренінг  для молоді в молодіжному просторі Хорошева  на тему: "Знаю! Вмію! Можу!" з протидії та запобігання проявам гендерно зумовленого насильства та домашнього насильства.

Протягом тренінгу пропрацювали  форми, прояви, типи насильства, хто може бути постраждалими від насильства,  цикл насильства та визначили його фази стереотипи щодо домашнього насильства, як замовчується та чому виправдовується домашнє насильство, що робити у випадку насильства.

Важливою частиною тренінгу було комфортне  спілкування, взаємодія, бажання пізнавати нове, щирі посмішки та тепло наших сердець.

 Якщо по відношенню до вас здійснюється насильство або ви стали свідком випадку домашнього насильства звертайтесь до Мобільної бригади за телефоном: 

 +380505329519.

Довідково: Мобільна бригада працює за підтримки #UNFPA, Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine у координації з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерством соціальної політики України, у партнерстві з місцевими органами влади та ГО " Інноваційні соціальні рішення".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь