До відома жителів Хорошівської об’єднаної територіальної громади.

Дата: 19.07.2023 14:00
Кількість переглядів: 931

Фото без опису

До відома жителів Хорошівської об’єднаної територіальної громади. У зв’язку з реорганізацією відділів державної реєстрації актів цивільного стану Житомирської області 09.06.2023 року припинив діяльність Хорошівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Правонаступником став Черняхівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), який знаходиться за адресою Житомирська область, Житомирський район, смт. Черняхів, вулиця Шевченка, буд.4.

              Первинна державна реєстрація актів цивільного стану, а саме державна реєстрація смерті, народження і  шлюбу, здійснюється у приміщенні відділу  «Центр надання адміністративних послуг Хорошівської селищної ради», який знаходиться за адресою смт Хорошів, вулиця Героїв України, буд.6 , І-поверх. Додатково повідомляємо, що державну реєстрацію  шлюбу можна провести в урочистій обстановці з музичним супроводом.

         Для взяття повторних документів з державної реєстрації актів цивільного стану, а також витягів  необхідно звертатися до Черняхівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь